Familie netværk

Familie netværk

Røde Kors Ringkøbing har et familienetværk.

Familienetværket tilbyder forskellige aktiviteter for familier, der har lyst til at være sammen med andre familier. I netværket deltager forskellige familier, enlige mødre med et eller flere børn, familier fra Danmark og fra andre lande, som er flyttet til Ringkøbing eller enlige, som har sparsom familie.
Aktiviteterne, der afholdes, kan være udflugter, fællesspisning, skovture, grillaftner eller andet - har man gode ideer, er de velkomne.

Familielejr
En gang om året afholdes desuden en familielejr, hvor man kan søge om at deltage - der deltager mellem 8 og 12 familier hvert år. Er du interesseret i at deltage, så kontakt aktivitetslederen her eller kig ind i cafeen i Østergade i Ringkøbing.
Familielejren har været afholdt i en årrække og er et initiativ, som er gjort muligt af lokale ildsjæle og flotte bidrag fra sponsorer. I 2018 og igen i 2019 har Esmark Feriehusudlejning været med til at muliggøre ferielejren ved at stille den store 40-personers feriebolig Præstegaarden i Årgab syd for Hvide Sande gratis til rådighed.
Med sine 4 separate lejligheder og store fællesstue med udsigt til fjorden – og ikke mindst de få hundrede meter til stranden og Vesterhavet – gav Præstegaarden familierne de perfekte rammer for nogle afslappende feriedage med tid til nærvær og masser af hyggestunder.
Familienetværket tilbyder forskellige aktiviteter for familier, der har lyst til at være sammen med andre familier. I netværket deltager forskellige familier, enlige mødre med en eller flere børn, familier fra Danmark og fra andre lande, som er flyttet til Ringkøbing eller enlige som har sparsom familie.

Herunder kan du se Præstegaarden hvor familie lejren afholdes