Familie netværk

Familie netværk

Bliv en del af Familienetværket hos Røde Kors Ringkøbing 

Kunne det være noget for jer, så se en lille film fra et familienetværk.

Vi tilbyder børnefamilier i Ringkøbing med børn under 14 år (som pt. er i en social udsat situation) et netværk, hvor der er plads til et pusterum i dagligdagen.

Som netværk ønsker vi at være med til at øge familiernes trivsel.

Familienetværket har plads til 5-6 familier ad gangen. Netværket er tænkt som en hjælp til selvhjælp, så familierne på sigt kan stå på egne ben, og hermed danne nye venskaber.

Familienetværket drives af frivillige der brænder for, at støtte og hjælpe udsatte familier.

Familienetværket mødes den sidste onsdag i hver måned (bortset fra juli) med familierne og laver forskellige aktiviteter og spiser sammen.

Som eksempel på aktiviteter kan nævnes:

  • Bålmad i gården.
  • Skattejagt.
  • Vi leger sammen i gården.
  • Julehygge
  • Legoland tur
  • Snak og hyggeligt samvær.

Familienetværket drives med det formål at have størst fokus på de månedlige møder, hvor enkelte af disse kan erstattes af – eller suppleres med oplevelsesture som f.eks. op til 2 årlige familieweekender og eventoplevelser. De enkelte ture kan have forskelligt indhold.

Har du lyst til at høre mere om vores Familienetværk, er du meget velkommen til at kontakte vores aktivitetsledere Lone på telefon: 51 87 23 40 eller ring eller skriv til Solvej på telefon: 21 78 56 40 eller mail: solbri@rodekors.dk

Har du og din familie lyst til at komme med eller kender du en familie, som vil have stor glæde af det, så kontakt vores aktivitetsleder her.