Cafeen har fået ny leder

Cafeen har fået ny leder

Ulla Berg til forsiden

Vi byder Ulla Berg Thomsen velkommen som ny leder af Cafeen i Røde Kors huset i Østergade.
“Inge Merte Pedersen er efter godt ti år stoppet som leder af Café Røde Kors. Det har været ti år med en rivende udvikling. En udvikling som har gjort det nødvendigt at flytte til vores nuværende lokaler i Østergade 22, hvilket giver mulighed at rumme alle vores aktiviteter i samme hus.

 Ulla er uddannet pædagog og er i dag leder af Hee Børnehus og No Børnehus. Hun bor i Herborg. Tidligere har Ulla bl.a. arbejdet 11 år i Børnehuset Borris, som pædagog, souschef og konstitueret leder. Ulla har også arbejdet med udviklingshæmmede og har tidligere været frivillig i en varmestue.

 Jeg sikker på, at vi med Ulla får en dygtig leder, der kan skabe en god atmosfære for brugerne i cafeen og i Røde Kors Huset i det hele taget, ligesom hun vil være en god og synlig repræsentant for cafeen i samarbejdet med partnere udenfor Røde Kors.

 Thorkild Sloth Pedersen”